top of page

GEEN FEESTEN ZONDER VRIJWILLIGERS

Zij zijn het die het programma samenstellen, achter de bar helpen, de mastellen strijken, de muzikanten kiezen, de pintjes fris houden, de rommelmarkt in goede banen leiden, de ordediensten verwittigen, de lichtjes ophangen, de kaarskens aansteken, als eerste 's morgens opstaan en als laatsten gaan slapen ...

Nen dikken merci !

PHF maand_edited.jpg

Ook vrijwilliger worden?

Bakken sleuren, drank tappen, glazen wassen, mastellen strijken, rommel opruimen, kaarsen aansteken ... werk genoeg voor heel veel vrijwillige handen. Zin om achter de schermen deel uit te maken van het leukste buurtfeest van het jaar?

Stel je vandaag nog kandidaat of stuur een mail naar brievenbus@patershol.org!

Gallery

 De Patersholfeesten zijn sinds jaar en dag een begrip onder de Gentse volksfeesten. Traditioneel georganiseerd door een grote groep vrijwilligers en buurtbewoners in het weekend van of voor 15 augustus. We zijn in de eerste plaats een buurtfeest dat het hoogtepunt moet vormen van de gezellige sfeer in een van de oudste buurten van Gent. De feestelijkheden en vlagjes strekken zich uit over alle straten, maar het kloppende hart vindt u toch rond het Kaatsspelplein, De Viersprong en in de kapeltuin. Zin in een streepje multiculturele folklore op zijn Gentsch? Wees welgekommen!

bottom of page