top of page

zo 11 aug

|

Gent

The Original Patershol Ragtimers - Jubileum-Slotconcert - voorstelling van hun vinyl-Cd : We’ll meet again!

Reeds veertig jaar sluiten de Original Patershol Ragtimers, huisorkest én ereburgers van het Patershol de Patersholfeesten muzikaal af met hun aanstekelijke New Orleans muziek. Door de jaren zijn ze dan ook een begrip geworden tot ver buiten de wijk.

Tijd en locatie

11 aug 2024, 20:30 – 12 aug 2024, 00:00

Gent, Kaatsspelplein, 9000 Gent, België

Over het evenement

Jubileum-Slotconcert met The Original Patershol Ragtimers én voorstelling van hun vinyl-Cd : We’ll meet again!

Reeds veertig jaar sluiten de Original Patershol Ragtimers, huisorkest én ereburgers van het Patershol de Patersholfeesten muzikaal af met hun aanstekelijke New Orleans muziek. Door de jaren zijn ze dan ook een begrip geworden tot ver buiten de wijk, en staat hun eerste cd uit 1959 nog steeds in de catalogus van GHB, het prestigieuze jazzlabel uit de Crescent City.

Maar ondanks het succes en de vele concertaanbiedingen van buitenaf, houden de heren zich nog steeds aan de oorspronkelijke afspraak om slechts éénmaal op te treden. En dat zal op 11 augustus niet anders zijn…met dat verschil dat je die avond de kans krijgt om de band op vinyl of cd mee naar huis te nemen om op die manier de magische momenten van het slotconcert thuis te herbeleven!

Niet te missen!

Bezetting : 

Bruno Van Acoleyen : trompet / zang

Philippe De Smet : trombone / zang

Tom Callens: clarinet / sax / zang

Karel Algoed: contrabas

Frederick van den Berghe: drums

Norbert Detaeye : piano / zang

Deel dit evenement

bottom of page